Björnskådning från flytande gömsle

Adress: Ängra 6, 82043 Kårböle Visa karta

Adress: Ängra 6, 82043 Kårböle

Skåda björn mitt i Hälsingeskogarna! Området är känt som ett av Sveriges björntätaste, här kan du uppleva brunbjörnen i sin rätta miljö. Från vårt flytande gömsle har du stora möjligheter att i lugn och ro skåda, fota och filma den skygga björnen på nära håll.

Hos oss på Wildlife Sweden får ni äntligen möjlighet att se den där vilda björnen ni drömt om. Vårt flytande och trygga gömsle ligger i en vacker tjärn mitt i Hälsingeskogarna endast 60 m från lockplatsen.

Ingår i priset:
Transport från Wildlife Sweden till och från gömslet
Guidning och tips på vägen
Matpaket
Sovsäckar

Övernattning i flytande film och fotogömsle med plats för 4 personer. I gömslet finns 4 vikbara sovbänkar och 4 bekväma stolar. Bredvid gömslet finns en flotte med toalett. Vi ordnar ett enklare matpaket, tar ni med er något eget är det viktigt att tänka på att det inte är något som luktar starkt eller ger ljud ifrån sig för det skrämmer bort björnarna från åteln. Ni tar själva med kikare och kamera.

Vi transporterar er från campen till gömslet, sista biten tar vi oss tyst fram med båt. Ankomst kl. 17:00 och avhämtning nästa morgon kl. 07:00.

Bästa tid att få se björn är hela maj månad, första och sista vecka av juni samt hela juli månad. Inga garantier kan dock ges på vad du får se under din vistelse i gömslet, vilda djur kan vi inte styra över. Samtidigt som att det är lite av tjusningen med viltskådning, vad kommer man få se och när.

Övrigt
Wildlife Sweden ligger ca 70 km nordväst om Ljusdal. Du tar dig enkelt till Ljusdal med tåg där vi kan möta upp och hämta er.

Visa mer