Top Menu

mall

Storviltsjakt i Jokkmokk

Adress: Lenatorp 1, 962 03 Mattisudden Visa karta

Adress: Lenatorp 1, 962 03 Mattisudden

Följ med på en spännande och exklusiv storviltsjakt i skogslandets hjärta, vid polcirkeln, 20 km söder om Jokkmokk. Vi bedriver traditionell norrbottnisk lock- och löshundsjakt, där du som jaktgäst alltid står i händelsernas centrum. Vi erbjuder dig erfarna guider och väl injagade hundar i kombination med boende på hotell, camping eller vildmarksboende i jaktområdet.

Följande ingår i paketet: Fyra dagar älgjakt/björnjakt, hundförare/jaktguide, statligt jaktkort, uteluncher och skogsfika, logi på hotell samt transporter inom jaktområdet. Övriga transporter löses enligt önskemål. Gästen/gästerna ansvarar själva för vapen, samt personlig utrustning.

Vad som inte ingår
Flyg och transfer till och från flygplats samt alkoholhaltiga drycker. Fällavgift tillkommer.

Program
Dag 1: Gästerna anländer till Jokkmokks kommun, vartefter vi besöker skjutbanan för att testa våra vapen och björnjaktsutbildning. Genomgång av jaktdagarna sker under dagen. Kurs i älglock ingår.

Dag 2 - 4: Efter en ordentlig frukost beger vi oss ut i markerna. Morgonen inleds med lockjakt - en spännande jaktform som med lite tur kan innebära skottchans på det riktigt stora tjurarna. Resten av jaktdagen går gästen tillsammans med hundföraren alternativt står på älgpass. Avbrott sker under dagen för lunch och fika som serveras utomhus.

Dag 5: Vi börjar dagen med frukost och jagar oss fram till lunch.

Övrigt
Fällavgifter
Björn 8000 SEK
Vuxen älg 8 000 SEK

Show more