Top Menu

mall

Vandra med vargar

Adress: Lingonvägen 16, 735 37 Surahammar Visa karta

Adress: Lingonvägen 16, 735 37 Surahammar

Spänningen stiger när vi vandrar in i vargreviret som idag hyser 5-7 st vargar. Färska spår gör det extra spännande! Vi vet att de finns i vår närhet, och vi är under uppsikt – var så säker. Att befinna sig i ett vargrevir är spännande och en extra krydda i tillvaron. Att övernatta med vetskap om att flocken finns i vår närhet kommer att bli en upplevelse du aldrig glömmer.

Vi börjar med en gourmet lunch på Pensionat Udden. Färden fortsätter sedan till vargreviret, där vi installerar oss i varg-gömslet. Ni får information om vargen och Uttersbergs-reviret. Efter en kortare kvällsvandring njuter ni av en god middag medan ni håller uppsikt över myrlandskapet utanför. Efter frukost nästa dag ger vi oss ut på en längre vandring i reviret.

Ingår i priset: Lokala transporter, lunch, middag, frukost, guidad vandring i vargreviret. Sovsäck, liggunderlag och ficklampa finns i gömslet.

Boende: Övernattning sker i ett varggömsle, med fönster och foto-möjligheter åt alla håll. En fotogenkamin värmer gott. Gömslet är strategiskt placerat mitt i vargreviret.

Förkunskaper: God allmän kondition.

Övrig info: Vi vandrar i vargreviret och letar efter spår/spårtecken.

Övriga djur i området: Slaguggla, pärluggla, sparvuggla, älg, rådjur, räv.

Utrustning: Ta med dig varma kläder samt ombyte, mobiltelefon, kamera, kikare och vattenflaska.

Övrigt
Arrangemang: Vargsafari
Säsong: vecka 2 - 50
Arrangemangets längd: ca 24 tim
Deltagare: 2-4 personer

Transporter ut till besöksmålen utgår från Surahammar dit du enkelt tar dig med tåg.

Show more