Nickbergets jaktcamp

Adress: Vikbyn 208, 776 91 Hedemora Visa karta

Adress: Vikbyn 208, 776 91 Hedemora

Välkommen till vildmarken i hjärtat av Österbergslagen, bara 16 mil från centrala Stockholm. Men ändå har vi vildmark, orörd natur och tysthet. I botten har vi ett ”jaktlag” som kan hjälpa dig att skapa en bra jakt.

Nickbergets jaktcamp erbjuder småviltsjakt som helt skräddarsys efter dina önskemål. Vi har väl samlad bergslagsjakt med fin jakt på småvilt som rådjur, räv, bäver, grävling, hare och skogsfågel. Vi kan erbjuda såväl företagsjakter som små enskilda jakter, dagkortsjakter. Vi har ett nätverk av duktiga erfarna jägare och hundförare som kan ställa upp och bidra till en lyckad jakt oavsett jaktform som pyrsch-, vak-, topp-, gryt-, smyg-, eller drevjakt. Vi har tillgång till harhundar, rådjurshundar och träd skällare, men man kan också ha egen hund med sig. Har du andra önskemål ska vi försöka lösa dem, allt för att ni ska få en lyckad jaktupplevelse.

Nickbergets jaktcamp erbjuder skräddarsytt fiske för grupp, klubb eller företaget helt efter dina önskemål i Bosjön som ligger nära Stjärnsund och Kloster ( ca 2 mil från Hedemora) med den fina natur- och kulturleden Husbyringen. Bosjön är ca. 30 Ha stor. Stuga med stor grillplats samt roddbåtar finns. Utsättning av öring eller regnbåge, helt efter önskemål. Björktjärn som ligger i samma område, är en lite mindre sjö på ca.6 Ha med vildvuxen fisk. Även här finns stuga och grillplats.

Allmänna regler
Självklart ska du ha statliga jaktkort, gällande vapenlicens för ditt vapen och en ansvarsförsäkring.

Visa mer
Vandrarhem

Fallängetorp för fä och folk

Avstånd: 35,2 km
På Fallängetorp lantgård, vandrarhem, B&B och stuga mitt i naturen bor du i mysiga Lillstugan eller i Mellangården, vandrarhemmet med hög tillgänglighetsanpassning. Vår KRAV-certifierade gård har kor, får, hästar och höns samt många härliga naturupplevelser.