Kräftfiske i Vättern

Adress: Svanvik Kultes, 546 95 Karlsborg Visa karta

Adress: Svanvik Kultes, 546 95 Karlsborg

Hos oss fiskar ni vindskyddat i norra Vätterns vackra skärgård där ni inte behöver oroa er för sjösjuka eller höga vågor. Säsongen drar igång i början av augusti och pågår alla dagar i veckan fram till slutet av september.

I priset ingår:
- Fiskerätt för 30 burar samt fiskeutrustning som burar, bete, linor och flöten
- Valfritt antal personer, utan att det förändrar priset
- Ni disponerar hela fiskerätten runt någon av våra öar i upp till tre dygn

Det finns möjlighet att köpa till fiskerätt för upp till 20 extra burar.
Det här är en lämplig aktivitet för alla och vi ser till att även ni som aldrig fiskat kräftor förut får rätt hjälp på vägen.

Båt har ni själva eller så kan ni hyra en med fullt tank och flytvästar. Bra natur-ramp finns i området.

Det är inte tillåtet att använda egna burar.

Övrigt
Bra boende möjligheter finns i anslutning till vårt område om ni inte har en övernattningsbar båt. Vi förmedlar röding och öring charterfiske i Vättern som en rolig och uppskattad aktivitet i väntan på att få vittja kräftburarna. Ni kan även ta en flugfiskekurs eller fiska på egen hand i våra trevliga skogssjöar.

Allmänna regler
Fisketiderna är 18.00 till 12.00 efterföljande dag.

Vi kontaktar er efter genomförd bokning så att ni får all information som behövs. Vi möts och så får ni en guidad tur hur allt fungerar.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Sätra Bruks Herrgård

Avstånd: 15 km
I norra Skaraborg, mellan Vänern och Vättern, vid Göta Kanals högsta punkt, sjön Viken, ligger Sätra Bruks Herrgård. Nära till golf och upplevelser i Tivedsnatur. Här finner ni lugnet och avkopplingen. Högklassiga rum i genuin Herrgårdsmiljö. (Rummen är klassificerade med 4 stjärnor enligt SHR)
Vandrarhem

Norrqvarn Hotell, Budget

Avstånd: 32,8 km
Norrqvarns kvarn, som var i bruk fram till 1965, inrymmer idag vandrarhem, hotell och restaurang. Här bor Du alldeles invid Göta kanal med kanalbåtarna utanför fönstret.
Hotell

Norrqvarn Hotell & Konferens

Avstånd: 32,8 km
Norrqvarn Hotell & Konferens ligger vid vackra Norrkvarns slussområdet, utmed Göta Kanal stax intill E20 utanför Mariestad. Här finns boende som omfattar såväl hotell som Trollstubbar. Restaurang och konferensmöjligheter samt härligt fritidsområde för barnfamiljer