Top Menu

mall

Havsfiske på gädda

Adress: Lövören 63, 955 31 Råneå Visa karta

Adress: Lövören 63, 955 31 Råneå

Området är känt för sitt fina gäddfiske där fångster på 10 kilo inte är ovanliga. Vi erbjuder ett varierat fiske där älvmynningsfiske och skärgårdsfiske varvas med en storslagen naturupplevelse i en unik bräckvattenskärgård.

Välkommen till Kängsön i Luleå norra skärgård där Sveriges längsta skogsälv, Råneälven, möter Bottenvikens bräckta havsvatten.
Området är synnerligen väl lämpat för flug- och spinnfiske och våra kunniga guider ger gärna råd om flug- och betesval.

Dag 1: Fiskegästerna anländer till anläggningen för incheckning vartefter middag samt genomgång av det stundande fisket och kontroll av utrustning.

Dag 2: Efter frukost så bjuder dagen på en fyra timmars introduktionsguidning där guiden ger tips om områdets fiskeplatser samt handhavandeinstruktioner för båtarna. Fiske på egen hand under eftermiddagen och kvällen.

Dag 3-6: Gästerna fiskar på egen hand i skärgården alternativ Råneälven beroende på väder och vindförhållanden. Möjlighet finns att även prova på andra fiskevatten i regionen. Sista kvällen bjuder på gemensam middag med efterföljande bastubad.

Dag 7: Gästerna checkar ut vartefter återresan kan börja.

Övrigt
Avgångar:
1 juni – 15 september

Ingår i priset:
Övernattning i flerbäddsrum, två middagar, en frukost, fyra timmars fiskeguidning, två båtar inkl. motor, flytvästar, fiskekort, transfer till och från flygplats samt i samband med fisket

Övrigt:
Det finns möjlighet att hyra GPS, kajaker, kanoter, elmotorer. Restauranger och pub finns i närheten.

Show more