Top Menu

mall

Skogsfågeljakt på Camp Svanis

Adress: Svanisträskvägen, 96100 Övre Svartlå Visa karta

Adress: Svanisträskvägen, 96100 Övre Svartlå

Camp Svanis hälsar dig varmt välkommen till en spännande och upplevelsefull skogsfågeljaktjakt i svenska Lapplands skogsland.

Camp Svanis som är belägen ca 35 km norr om Boden är en vildmarksanläggning med jakt och fiske som basverksamhet. Jakten sker i direkt anslutning till campen och bedrivs som traditionell norrbottnisk trädskällarjakt, där du som jaktgäst alltid står i händelsernas centrum. Tjäder och orre står på dagordningen och våra kunniga guider och välmeriterade jakthundar kommer att göra sitt yttersta för att du som jaktgäst skall få en storslagen och viltrik jaktupplevelse. Camp Svanis erbjuder ett fullserviceprogram inklusive genuint boende i flerbäddsstuga med avkopplande vedbastu och trätunnebad.

Dag 1: Gästerna anländer till Camp Svanis, där inkvartering sker samt ett besök på skjutbanan för att testa våra vapen. Aftonen bjuder på middag i storkåtan och genomgång av jakten. Ett avkopplande bastubad avrundar kvällen.

Dag 2: Efter en tidig och rejäl frukost beger vi oss så ut i jaktmarkerna. Jakten bedrivs tillsammans med trädskällare och jaktguide. Terrängen är varierad och delvis kuperad. Avbrott sker under dagen för lunch och fika som serveras och avnjuts vid lägerelden.

Dag 3: Se program dag 2.

Dag 4: Vi börjar dagen med frukost och jagar fram till lunch. Härefter återsamlas vi för att summera jaktdagarna. Återresa till respektive hemdestination.

Övrigt
Avgångar:
25 augusti - 15 oktober

Övrigt:
I paketet ingår:
- Tre jaktdagar
- Jaktguide/hundförare
- Statligt jaktkort/lokalt jaktkort
- Logi i flerbäddsstuga
- Bastubad och trätunnebad
- Transporter inom jaktområdet
- Samtliga måltider enligt program
- Övningsskytte

Eventuell övrig transfer löses efter överenskommelse.

Show more
Stuga

Camp Svanis

Avstånd: 0 meter
Hela vistelsen i våra stugor samt i kåtan präglas av ett avkopplande och avstressande boende, som en stark kontrast till det höga livstempo vi är vana vid. Här hittar Ni er själva och ett sätt att leva.