Bock och vildsvinsjakt i Östergötland

Adress: Stora Boda 29, 59034 Tjällmo Visa karta

Adress: Stora Boda 29, 59034 Tjällmo

Bock- och vildsvinsjakt i Östergötland 300 ha. Tvådagars jakt (fredag-söndag) erbjuds, två jagande personer åt gången dock finns det plats för fyra personer i stugan. En fälld bock eller ett fällt vildsvin/person ingår.

Välkommen till natursköna Stora Boda som ligger utanför Tjällmo vid sjön Stråken, som är en lugn och fridfull sjö, med mycket vacker närliggande natur. Bock- och vildsvinsjakt i Östergötland 300 ha. Tvådagars jakt (fredag-söndag) erbjuds, två jagande personer åt gången dock finns det plats för fyra personer i stugan. En fälld bock eller ett fällt vildsvin/person ingår. Det finns även tillgång till 210 ha fiskevatten. Båt, fishing aluminiumbåt, med elmotor finns.

Boende sker i timmerstuga med kök, dusch och toalett. I stugan finns köksutrustning samt bäddutrustning (kudde, täcke) inkl. sänglinne och handdukar för det antal personer som är angivet i bokningen. Toalett (WC) dusch och tvättmaskin finns i en separat byggnad 15 m från stugan. Toalettpapper, diskmedel, diskborste, disktrasa och handtvål på toaletten ingår.
Städning vid avfärd ingår.
Husdjur får medtagas i stugan.
Vid uppfylld kvot avbokas de resterande bokningarna.

www.storabodajakt.se

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Nordic Camping Glyttinge/Camping

Avstånd: 30,1 km
Spendera din lediga tid i Linköping och Nordic Camping Glyttinge. Här finns drygt 100 campingtomter à 100 kvm på gräs, inhägnade av lummiga häckar. Flera trevliga aktiviteter både på området och i närheten för alla åldarar.