Vinterjakt på tjäder och orrtupp

Adress: Lenatorp 1, 962 03 Mattisudden Visa karta

Adress: Lenatorp 1, 962 03 Mattisudden

Vinterns skogsland och Jokkmokks kommun erbjuder fantastiska förutsättningar till spännande och viltrika vinterjakter vid polcirkeln. Låt våra kunniga guider ta er med på en traditionell norrbottnisk vinterjakt på den för skogslandet mytomspunna tjädertuppen och orrtupp.

Följande ingår: Boende i dubbelrum, bastu, utelunch och skogsfika, jaktguide, statligt jaktkort och skidutrustning. Transfer från boende till jaktområdet, inga fällavgifter. "Baglimit": 2 fåglar/person och dag.

Ingår ej: transfer till och från flyg (kan arrangeras vid önskemål)
Alkoholhaltiga drycker.

Program
Dag 1: Gästerna anländer inkvartering på hotell. Vi besöker skjutbanan för inskjutning och test av vapnen. Middag.

Dag 2: Efter en ordentlig frukost beger vi oss med bil ut till jaktområdet. Härifrån fortsätter färden på skidor. Vi jagar hela dagen med avbrott för fika och utelunch. Middag.

Dag 3: Efter frukost provar vi på nya jaktområden. Vi jagar hela dagen med avbrott för fika och utelunch. Jaktdagen avslutas med gemensam middag vartefter gästerna bryter upp och beger sig mot hemdestination.

Övrigt
Jaktgästerna bör ha skidvana samt en bra grundkondition. Egen hygienutrustning samt varma kläder och skor medtas av gästerna. Eventuell kompletterande utrustnings kan hyras på plats.

Visa mer