På tur med Zoom Uphill på Fallängetorp

Adress: Fallänge 115, 77596 Krylbo Visa karta

Adress: Fallänge 115, 77596 Krylbo

Upplev djur och natur, spänning och äventyr på Fallängetorp. Vi erbjuder kortare och längre turer med Zoom Uphill, ett fyrhjuligt tyst terränggående fordon som drivs av el. Vi har turer i skog och mark och under längre turer följer fika eller grillkorgen med.

Med Zoom Uphill kan du uppleva skog och natur på ett roligt och spännande sätt. Den eldrivna terränggående fyrhjulsdrivna cykeln passar både dig som på grund av ett funktionshinder har svårt att själv röra dig i ute naturen och dig som vill uppleva ett annorlunda äventyr. Innan varje tur börjar startar vi med ett introduktionspass med instruktör på en testbana för att lära dig grunderna i zoomkörning.

Vi erbjuder två olika turer, en kortare tur på cirka 1 h där du tillsammans med guide utforskar Fallängetorp lantgård och en längre tur på ca 3 h. Den längre turen går över vägar och stigar och tuffare terrängkörning erbjuds den som vill. I den längre turen ingår en fika eller grillpaus.

Visa mer

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Fallängetorp för fä och folk

Avstånd: 281 meter
På Fallängetorp lantgård, vandrarhem, B&B och stuga mitt i naturen bor du i mysiga Lillstugan eller i Mellangården, vandrarhemmet med hög tillgänglighetsanpassning. Vår KRAV-certifierade gård har kor, får, hästar och höns samt många härliga naturupplevelser.
Vandrarhem

STF Sala Silvergruva B&B

Avstånd: 22,5 km
Sala Silvergruva kan erbjuda äventyr och upplevelser som tilltalar alla sinnen. Guidade visningar, höghöjdsbana, butiker, hantverkare, värdshus mm. Bor gör ni i vårt vackra vandrarhem eller i den mer spektakulära gruvsviten 155 m under jord.