Bondesafari på Fallängetorp

Adress: Fallänge 115, 775 96 Krylbo Visa karta

Adress: Fallänge 115, 775 96 Krylbo

För dig som vill besöka ett KRAV lantbruk med djur och växtodling. Vi visar och berättar om vad som kännetecknar en KRAVgård och ni får träffa djuren. På gården finns får, kor, hästar, hundar, höns och katter. Rundtur kan ske med traktor och vagn.

Fallängetorp Lantbruk är en av de större fårgårdarna i Mälardalen. Det föds ca 350 lamm årligen. Besöker du oss på våren kan du uppleva härliga lammrace i Fårpalatset. Vi har även dikor med kalvar och ungdjur som går ute året om. Vår djurhållning och växtodling bidrar till ett öppet landskap med rikt djur och växtliv.

Under besöket berättar vi om vad som kännetecknar en KRAV produktion och hur vi valt att samarbeta med andra bönder under varumärket Gröna Hagars Kött för att sälja det vi producerar. Vid besöket kan du handla gårdens produkter såsom kött, chark, skinn och garn.

Fika eller grillunch på gårdens produkter kan beställas till.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 73 0918781
  • Arrangör e-post
  • Tillgängliga perioder
    Öppet helår
Vandrarhem

STF Sala Silvergruva B&B

Avstånd: 22,5 km
Sala Silvergruva kan erbjuda äventyr och upplevelser som tilltalar alla sinnen. Guidade visningar, höghöjdsbana, butiker, hantverkare, värdshus mm. Bor gör ni i vårt vackra vandrarhem eller i den mer spektakulära gruvsviten 155 m under jord.
Vandrarhem

Fallängetorp för fä och folk

Avstånd: 175 meter
På Fallängetorp lantgård, vandrarhem, B&B och stuga mitt i naturen bor du i mysiga Lillstugan eller i Mellangården, vandrarhemmet med hög tillgänglighetsanpassning. Vår KRAV-certifierade gård har kor, får, hästar och höns samt många härliga naturupplevelser.