Jonstorp/Kullabygden Vandrarhem

Adress: Gamla Södåkravägen 127 , 26392 Jonstorp  visa karta
Område: Skåne

Vandrarhem | Mitt i Kullabygden ligger Vandrahem Jonstorp som är en utmärkt bas för att uppleva traktens utbud av natur, kultur och mat. Du bor i fräscha, ganska stora och personligt inredda rum. Vi har 15 rum med totalt 45 bäddar. Köket är välutrustat och rymligt och vi har en stor trädgård.

Från vår frukostbalkong ser du Skälderviken som bara ligger en kilometer bort och Kullabygdens odlingslandskap breder ut sig utanför fönstren. Längst ut på halvöns spets höjer sig Kullaberg. Vår trädgård inbjuder till aktiviteter som boule, volleyboll och grillkvällar. I det inglasade lusthuset kan man duka för upp till 25 personer. Det finns även en grillkåta för max 25 pers.

Vi har goda möjligheter att ordna konferenser och fester – på vandrarhemmet eller i den charmiga festlokalen som finns på gården alldeles intill.

Boka rum
Du kan enkelt boka rum hos oss dygnet runt på nätet genom att använda "boka"-knappen. Du kan också skicka en bokningsförfrågan via e-post till vandrarhem@jonstorp.com eller ring 042-121413.

Telefontid
Prova kl 9-19 varje dag - vi svarar så ofta vi kan!

Incheckning
Kl 16-18 eller enligt överenskommelse. Vi har ett nyckelskåp med kodlås där vi kan lägga nycklar till dig som vill checka in tider då vi inte är på plats.

Husdjur
Det går bra att ha husdjur i tre av rummen på våning 1. Har du husdjur med dig kan inte rumsstädning köpas till. Vi kräver då extra noga städning inklusive avtorkning.

Frukost
Vi serverar frukost i form av buffé. Om det bara är några få frukostgäster eller om frukosten önskas utanför våra frukosttider ersätts buffén istället med en frukostbricka som vi förbereder åt er. Denna tar ni själva fram på morgonen.

Internet
Vi har ett trådlöst nätverk som du gärna får använda utan kostnad. Fråga efter koden i reception.

TV
TV finns i matsalen på våning 1 och i samlingsrummet på våning 2. Vi har endast basutbudet med kanal 1, 2, 4 och 6. Vi har digitalboxar med uttag för Boxerkort så har du boxerkort hemma kan du ta med det för att kunna se på dina favoritkanaler.

Cyklar
Vi har ett tjugotal nya, fina cyklar för uthyrning. Upptäck gärna Kullabygden genom en picknickutflykt!

Party
Vi hjälper till med att ordna det du behöver för att ordna en privata fest hos oss.

Aktiviteter
Vi har en boulebana, stora gräsmattor och volleybollnät som ni gärna får använda. Vi har ett antal bouleset, bollar, kubb och en del annat kul för trädgårdsaktiviteter.

Personalen som gör sitt bästa för att ni ska trivas är
Margret, Bengt, Stefan och MatsJämför "Jonstorp/Kullabygden Vandrarhem" med liknande boenden

Falknästet

Längst ut på Kullaberg 70 m.ö.h. och med utsikt över klipporna och Kattegatt ligger Falknästet, ett av Sveriges häftigaste rum. Ett unikt rum där ni sover i en rund säng som hänger ifrån taket med första parkett till solnedgången.

Nordic Camping Råå Vallar/Camping

Nordic Camping Råå Vallar är en fullserviceanläggning vid havet i Helsingborg, med utsikt mot Danmark. Det välskötta området har tre servicebyggnader och campingtomterna är på gräs. Här finns bl.a. barnpool, tempererad bassäng, café, gatukök och minilivs med mera.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss!

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning online
  • • Bredast utbud av naturupplevelser

Kundservice

Boka med oss!

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning online
  • • Bredast utbud av naturupplevelser